JORDI: ENS FALTA L’ AIRE !!!

Avui el poble de Catalunya, les classes populars, perdem una batalla. Perdem una persona inesgotable, amb una ment lúcida i brillant capaç de liderar processos de canvi i transformació i sumar persones per del treball col·lectiu un instrument organitzatiu amb voluntat i capacitat de disputar,  des de la guerra de posicions, l’hegemonia política a les classes dominants, a l’oligarquia. L’hegemonia cultural, social i nacional.

Les i els comunistes perdem a un camarada de “mis manos, mi capital, mi partido”. Un Partit que concebia com a organitzador de la societat civil alternativa, no com a un instrument “per se” ni com a partir declaratiu (productor de comunicats), ni com a lobby de pressió.

La família roja i roig-verda catalana @EUiA_cat Iniciativa per Catalunya Verds – ICV ICV-EUiA , d’ IU i d’ Izquierda Plural , perdem a qui va ser el motor del  final de 23 anys d”hegemonia pujolista, una ment lúcida que va defensar, en tot moment,  el #9N amb urnes  i que avui seria una brúixola i llanterna en les tenebres i foscor de la desorientació que provoca la política-espectacle, la política assaltadora de cels, la política dels significants buits, la política de la centralitat dels taulers, la política sense coordenades d’esquerra-dreta, la política sense memoria, sense història. Si, avui perdem en Jordi Miralles Conte del binomi indestriable drets socials / drets nacionals, que no posaria a cap organització d’ esquerres el cartell “EN VENDA” i que caminaria orgullós amb la seva motxilla de lluites i acompanyat per moltes i molts pitufos contents.

Per mi, com per a les seves amigues i els seus amics més properes i propers, no trobo paraules `per expressar allò que sentim. El cor trencat. Dolor. Molt dolor. Massa dolor. Alhora , en bé al cap l’ energia i el somriure d’en Jordi Miralles Conte.

Per Na Magdalena, en Pau, na Mercè Miralles Conte, la mare, el pare, el nebot, les cunyades i cunyats, tota la familia i totes les seves amigues i els seus amics més properes i propers, compartir el condol, abraçades, petons i dos cancons :

  1. del que sentim avui

  1. del que en Jordi Miralles Conte .voldria que sentíssim demà, cantada pel seu amic Rogeli Herrera (Los Manolos)

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s