MOTIVACIONS DE LA CONCENTRACIÓ DAVANT EL PARLAMENT

CARTELL 26 agost CONCENTRACIO

 

MOTIVACIONS DE LA CONCENTRACIÓ DAVANT EL PARLAMENT

 

La PDS-Plataforma pel Dret a la Salut, la Coordinadora d’Entitats de Sap Muntanya, la FAV L’Hospitalet i les Juntes de Personal dels Hospitals de Vall Hebrón i Bellvitge, convoquen (pel proper dimarts 26 agost, a les 16:00h) CONCENTRACIÓ davant PARLAMENT de Catalunya,

 

Ho fan per tal  d’ EXIGIR la compareixença de Boi Ruiz al Parlament

 

PER QUÈ HA DE COMPARÈIXER BOI RUIZ AL PARLAMENT ?

Aquest mes d’agost,   la Coordinadora d’Entitats de Sap Muntanya i i la Junta de Personal de l’Hospital de Vall Hebrón, van fer una ocupació del CatSalut, per denunciar la saturació en hospitals com la Vall d’Hebron aquest estiu. la situació insostenible en  serveis d’urgències i exigir ampliació de pressupost i re-planificació i re-obertura de  plantes i  llits hospitalaris.

http://www.euia.cat/pagina.php?idp=8745

 

A proposta del moviment social de salut, el Grup Parlamentari ICV-EUiA, ha enregistrat la petició de  compareixença urgent del conseller Boi Ruiz al Parlament.

http://www.euia.cat/pagina.php?idp=8747

 

Alhora, Dolors Camats, portaveu d?ICV-EUiA al Parlament, denunciava la situació en una entrevista a Europa Press

http://www.europapress.es/catalunya/noticia-icv-pedira-boi-ruiz-explique-parlament-saturacion-urgencias-20140817104109.html

 

En comptes de posar-se a disposició del Parlament,  la resposta de Boi Ruiz ha estat atacar al grup parlamentari que ha exigit la seva compareixença ( ICV-EUiA) i acusar de manca d’etica a Dolors Camats, portaveu d?ICV-EUiA al Parlament

http://ccaa.elpais.com/ccaa/2014/08/18/catalunya/1408390634_236764.html

 

El proper dimarts 26 d’agost, la Diputació Permanent del Parlament, votarà la petició de compareixença urgent de Boi Ruiz davant el Parlament.

 

Per aquest motiu, la PDS-Plataforma pel Dret a la Salut, la Coordinadora d’Entitats de Sap Muntanya, la FAV L’Hospitalet i les Juntes de Personal dels Hospitals de Vall Hebrón i Bellvitge, convoquen , a les 16:00 hores,  CONCENTRACIÓ davant PARLAMENT de Catalunya, amb el lema “EL POBLE INTERPEL·LEM A BOI RUIZ”, per tal d’EXIGIR que comparegui el Conseller de Salut per donar explicacions.

 

Tal com ho explicita un comunicat de la Coordinadora d’Entitats de Sap Muntanya “exigim el nostre dret com a usuaris/es i ciutadans a demanar explicacions als responsables de la gestió sanitària per les conseqüències de les retallades pressupostaries en l’atenció als pacients en hospitals públics, Atenció Primària”.

 

PERE

Pere Fernàndez i Armengot

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s